picture of niels in front of computer
Visie

Het gaat slechts om de eerste paar seconden in een ontmoeting, waarin ons brein een oordeel velt.  De eerste indruk is blijvend. Zeker nu wij dagelijks meer dan ooit verbonden zijn met elkaar, zowel online als offline. 

Bij Orthodontie Cox beseffen wij wat de waarde is van uw glimlach, of dat van uw kind. Daarom streven wij naar persoonlijke, hoogwaardige orthodontische zorg. Een belangrijk doel hierin, is om samen uw mooiste glimlach te behalen. Hier is maatwerk voor nodig, want geen enkel gebit is hetzelfde. Door te innoveren en onze praktijkvoering steeds verder te ontwikkelen heeft u een ruime keuze uit de nieuwste technieken. Ook samenwerking en open communicatie staan centraal in onze behandelingen. Van de patiënt verwachten wij namelijk een goede inzet, motivatie en bovenal een uitstekende mondhygiëne.
Naast een esthetische verbetering van uw glimlach, kan een orthodontische behandeling ook uw gezondheid verbeteren door onder andere de kans op cariës en tandvleesziekten te verkleinen en de kauwfunctie te verbeteren. Bovendien zien wij dat onze behandelingen een positieve invloed hebben op het zelfvertrouwen. 

Samen kunnen wij een goed en succesvol resultaat bereiken.

Wij staan voor u klaar in Hasselt en Stevoort!